Hallo, mijn naam is Tinne Walbers en ik ben een trotse zaakvoerster van kapsalon Hair Accent gevestigd in Merksplas. Na mijn studies in 2006 ben ik succesvol afgestudeerd waar ik daarna ervaring ben gaan opdoen bij andere kapsalons. Toen werd het uiteindelijk tijd om toch mijn eigen droom waar te maken, en dat was het oprichten van een eigen kapsalon, Hair Accent dus.

Sinds 2011 is Hair Accent opgericht en gevestigd in Merksplas. Waar het kapsalon staat voor, een comfortabele sfeer, een prima service en uiteraard kwaliteit. Kortom, een rustig en gezellig salon, waar u zich direct thuis voelt.

Bij Hair Accent zijn zowel dames, heren als kinderen welkom, en staan wij altijd klaar met het juiste advies, voor het juiste kapsel. Hair Accent zorgt er trouwens ook voor dat u ten alle tijden bij ons terecht kan voor de allernieuwste trends, zowel op gebied van de nieuwste snitten, kleuren, lokken, het glad maken van krullen, keratine behandelingen, en zoveel meer …. Continu wordt er training bij genomen om onze klanten het allerbeste te kunnen dienen.

Even tijd voor jezelf? Er is altijd frisdrank, thee of koffie, tal van tijdschriften en gratis wifi voorzien, om je even te laten wegdromen van alle dagelijkse bezigheden. Bij Hair Accent wordt er met veel liefde gewerkt voor het vak en voor de klant. Ons motto is dan ook; Elke klant is een belangrijke klant!

Hair Accent werkt alleen maar met de top producten van Matrix. Dit merk staan vooral bekend en garant voor hun zeer goede verzorging. Zij verzorgen een volledig gamma van kleuren en lokken met ammoniak vrije producten. Wij verzorgen keratine behandelingen, dit is een ticket voor glanzend, zijdezacht en sterker haar. Er is een verkoopsruimte aanwezig met professionele borstels, accessoires, stylings- en haarverzorgingsproducten. Er word steeds het nodige begeleiding en advies gegeven in de beslissing naar de juiste keuze.

Om u de beste service te bieden, werkt Hair Accent op afspraak. Voor speciale gelegenheden zoals trouw, communie, … maken wij graag een uitzondering op de openingsuren. Uiteraard gebeurd dit allemaal in samenspraak met uw kapster.

Uw haar, mijn passie.

We wensen je snel te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke kappers groeten,

Kapsalon

Hair Accent